Lassan 7 éve ismerjük egymást. 2014-ben egy őszies, vidám augusztusi napon lépett Gina be először a Kreatív Műhelybe, ahol Judit (Dió) már lassan 1,5 éve dolgozott. A következő két évben sok izgalmas munkanap következett, ahol egyre többet tudtunk meg egymásról és nem csak az derült ki, hogy mindketten rákok vagyunk mérleg aszcendenssel, de az is, hogy bizony nagyon jól eltudjuk szórakoztatni egymást és rengeteg ponton találkozik az értékrendünk. Barátok lettünk.

Mivel a munkában is segíteni tudtuk egymást, ezért 2016-ben Gina meghívta Diót, hogy legyen a szerkesztők feje a Frappa Magazin-ban, amit akkor vett át frissen az alapítóktól. Menet közben az élet úgy hozta, hogy mindketten kiléptek akkori nem éppen sikeres párkapcsolataikból és igen, ahogy az amerikai filmekben is történni szokott egymásra találtunk.

„Az igaz szerelmi történeteknek sosincs végük. ” Richard Bach

Hihetetlen, hogy idén 5 éve élhetünk, alkothatunk és dolgozhatunk együtt. Munkahelyek jöttek mentek, sajnos a Frappa Magazin ideje is lejárt, időközben szerencsét próbáltunk Manchesterben. Egyre többet tudunk meg magunkról, egymásról és a világról. Egyre több közös szerelmet fedezünk fel bárhol legyünk, bármit csináljunk. Ezekről írunk nektek, mert hiszünk benne, hogy az írás elsődleges célja az informálás és mert szeretjük megosztani a saját élményeinket. Magunknak. Nektek. Elsősorban a szórakoztatás, a hasznosság és emlékezés zászlói alatt.

Nézd meg a legfőbb témáinkat