fbpx
FotózásPHOTOJOURNAL

LMBTQI+ Szerelmünk színei

Valentin-napi fotózás 🏳️‍🌈⁣

Bár nem kizárólag februárban szeretjük egymást, de miért ne ünnepelhetnénk meg a szerelmet akkor, amikor mindenki teszi! 2021. februárban minden LMBT+ párt hívok közös élményekre és emlékek alkotására. A fotózás önfeledt, bátorságot és erőt adó élménye és a közös fényképek örök emléke vár rátok. A LMBT történeti hónap miatt (is) minden fotózás díjából 10 000 Ft-al támogatom a Budapest PRIDE-ot a Szivárvány Misszió Alapítványon keresztül. Bízom benne, hogy 10 fotózással közösen támogatjuk a PRIDE idei tevékenységét, ennél sajnos több fotózás nem fér bele így erre a megmozdulásra februárban a helyek korlátozott számban elérhetőek.


⁣STÚDIÓ FOTÓZÁS


💕Két óra önfeledt fotózás, egy örök emlék, biztonságos közegben
💕Budapest legklasszabb stúdióba látogatunk el, hogy megörökítsük a történeteteket!⁣ Nézd meg a két stúdió termeit, ahová együtt megyünk: Studio Madison és NDustrial Studio.
💕Foglald le hétköznap, vagy hétvégi időpontod egész februárban!⁣

A fotózás ára: 40 000 Ft – ami tartalmazza a 10 000 Ft támogatást, amit a PRIDE-nak továbbítunk és a stúdió foglalási díját 2 órára (16 000 Ft) valamint a fotós, tehát az én díjamat. Az elkészült képeket egy online rendszeren keresztül, letölthető formátumban kapjátok meg 10 munkanapon belül.

OTTHONI vagy SZABADTÉRI FOTÓZÁS

💕Két óra önfeledt fotózás, nálatok vagy egy közösen egyeztetett szabadtéri, budapesti helyszínen.
💕Foglald le hétköznap, vagy hétvégi időpontod egész februárban!⁣

A fotózás ára: 25 000 Ft – ami tartalmazza a 10 000 Ft támogatást, amit a PRIDE-nak továbbítunk és a fotós díját. Az elkészült képeket egy online rendszeren keresztül, letölthető formátumban kapjátok meg 10 munkanapon belül.

Ki lesz ott a fotózáson? Rólunk

A fotózások alkalmával velem (Gina) fogsz találkozni, az én kezemben lesz a kamera. A tökéletes tincsekről, zavaró részletek elhárításáról pedig a párom, Dió (Judit) gondoskodik, a mi kettőnk összeszokott párosa biztosítja számotokra azt, hogy természetes közegben, kényelmesen és önmagatokat adva készülhessenek a képek.

Amennyiben szeretnének stylistot, sminkest, fodrászt is bevonni a képek készítésébe, erre természetesen van lehetőség – plusz költségen tudom biztosítani egyelőre ezt számotokra.

What’s next? Mi a következő lépés?

Ha tetszik a gondolat, nincs más mint előre, jelezni a szándékot a fezler.georgina@gmail.com email címen.

Kérlek írd meg melyik fotózás – stúdió, otthoni vagy szabadtér – a megfelelő nektek és három potencális időpontot. Kérlek, küldj egy telefonszámot is, hogy a további egyeztetést telefonon intézhessük!

Related posts
FotózásPHOTOJOURNALStúdiójárás

Studio Madison – Portfólió fotózás

2019 decemberben voltam először a Studio Madison fotóstúdióban, szerelem volt első látásra.
Read more
PHOTOJOURNAL

Így fotózz az Instagramra - 1. ÉLŐ workshop beszámoló - Flatlay

Az Így fotózz az Instagramra workshop gondolata két éve fogalmazódott meg bennem, amikor ezzel…
Read more
PHOTOJOURNALStúdiójárás

KOA stúdió

Koa stúdió, azért szerettem volna mindig is ellátogatni oda, mert szerelemes vagyok a batikolt…
Read more