fbpx
BusinessSoSocial

Mentoring Kihívás 2020 május

Nyerj egy 30 napos mentoringot most 50% kedvezménnyel.

A program felépítése

  • az első megbeszélésen kitűzünk minimum 3 célt, melyekhez lépéseket és akciótervet készítünk
  • hetente 2 alkalommal online 90 percben konzultálunk arról, hogy sikerül haladni, mik a kihívások
  • a mentoring alkalmakat rögzítjük (hang és videó) így bármikor visszanézheted
  • Messenger üzenetben kapsz napi/ kétnapi teendő listát – igény szerint egyeztetéssel. Mit is jelent ez? Rákérdezek hogy állsz és tudok-e segíteni? Miben akadtál el? Motivállak és megoldási javaslatokat adok, amiből te választod ki, melyiket szeretnéd (szeretnéd-e) kipróbálni.

5 elv, amire minden mentor programom épül:

1. Mentorálás: Szakmai segítség – ha valamiben elakadsz, itt vagyok és segítek. Szakmai tanácsot adok azokon a területeken amelyekben megfelelő mennyiségű és minőségű tapasztalattal rendelkezem. Közösségi médiában, projekt management és online marketingben több, mint 10 éves tapasztalatra számíthatsz.

2. Coaching: ahány hány annyi jelentés kapcsolódik ehhez a szóhoz, azonban nekem coachként mindig ezt fogja jelenteni: kérdésekkel segíteni téged, a saját világképed, szemléleted alakítása mellett, hogy eredményesebb és ezáltal boldogabb hétköznapokat élj meg. Röviden: cél a harmónia és ezt kérdések és motiválás útján érjük el. Lesz és kapsz folyamatos visszajelzést, nem csak szakmailag.

3. Fókusz: Feladat menedzselés külső segítséggel – pontosan tudni fogod mikor, mit és hogyan érdemes elkészítened.

4. Learning by doing elv: nem lesz mit halogatni, mert olyan apró tevékenységekre csapdossuk fel a feladatokat, hogy egy csecsemő is képes lesz elkészíteni még akkor is, ha csak napi 30 perced van a márkáddal foglalkozni.

5. SLOW szemlélet: a lassúságot nem a haladásra inkább a kevesebb több elvére alapozva építettem be a programba. Nem kell ismerned 20 videó vágó programot, hogy elkészíts egy videót – elég ha van egy telefonod.

A személyes 30 napos mentoring eredeti ára 85 000 Ft (áfamentes), 2020. májusában viszont 50% kedvezménnyel, tehát 42 500 Ft-ért csaphatunk a lovak közé, ha elvégzed mind a három kihívást és te leszel a kiválasztott!

Miért van most akció? Hamarosan véget ér a karantén, lazulnak a szabályok és lassan visszatérünk a „való világba”, amiben kevesebb lesz az online, az idő. Szeretném ezt a hónapot egy ember számára a lehető legerősebbé tenni, hogy pozitívan, erősebben és kiegyensúlyozottan folytassa a 2020-as évet.

Miért csak 1 ember? Erről hamarosan születik egy bejegyzés, de most csak annyit mondhatok, hogy édesapám mindig azt mondogatta, hogy egy dologgal foglalkozzam, de azzal profin. Így lesz veled is. A prózai válasz, hogy a kapacitásomba egyetlen ember fér bele, hogy a minősége az általam nyújtott segítségnek ne szenvedjen kárt.

Mi alapján választom, ki ezt az egy embert? Az elvégzett feladatok és válaszaid alapján. Minden esetben visszaírok és indoklom a döntésem.

MIT KELL TENNEM

1. + 2. Kövesd ennek a posztnak az utasításait!

3. Töltsd ki ezt a kérdőívet!

Vasárnap 16:00 óráig jelentkezem az általad megadott email címen az eredménnyel! Ne feledd, ha Te vagy a sikeres kiválasztott, akkor hétfőn kezdünk. Írd össze a kérdéseid és a terveid!

Related posts
SoSocial

Kreatív Napló - az első hónap

Az Instagram egyik alapköve, hogy naplóként használjuk.Olyan képeket rögzítünk, amik…
Read more
SoSocial

Közösségi média rendrakás - Konmari módra

Mivel a legtöbben az Instagramot használjátok, ezért ez a poszt, kifejezetten az Istagram…
Read more
BusinessSoSocial

Vásárlói elköteleződés

Megismertük a különböző szinteket a különböző szinteken az elköteleződés hogy anyját is…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük