fbpx
#MutiMitKönyv

TACIT

Nagyságrendekkel jobb élet? Gondolkoztál már rajta hogy milyen lenne? Na és, mi tart vissza attól, hogy tegyél is érte? Ne feledd, a legdrágább dolog a világon a cselekvés hiánya. Könyvajánló.

Görög Ádám – Tacit

Szerintem nincs itthon olyan vállalkozó, aki ne hallotta volna legalább egyszer Görög Ádám nevét. A srác 25 éves, és vállalkozásépítéssel foglalkozik. A Gyorsítósáv-tréningjével közel 1600 résztvevőnek segített, ez itthon az egyik legnagyobb e-kereskedelmi vállalkozás indításával foglalkozó program. A tréningen túl rengeteg esettanulmány, mini-kurzusok elérhető az oldalán, melyeket jó szívvel ajánlok mindenkinek.  

A koronavírus járványhelyzetre való tekintettel ingyenesen elérhetővé tette a Lifestyle design tréningjét és a Tacit Pro kurzusát, amiket végigpörgettem az elmúlt 3 hét alatt. Közel X órányi anyagról beszélünk, ami elképesztően igényesen lett összerakva. Ádám olyan témákat is boncolgat, mint a pozitív pszichológia, asszertív kommunikáció, önbizalom, szemléletváltás – amelyek mind-mind építik a nézőt, mint vállalkozót. 

“Csak Te vagy felelős az életedért. Minél korábban elfogadod ezt, annál jobb életed lesz.”

Görög Ádám: Tacit

Miért érdemes Ádám anyagait olvasni, nézni?

Nálam Ádám azért is talált be, mert központi vezérelve az önfejlesztés, ami az utóbbi években nekem is egyre hangsúlyosabbá vált. Azt mondja, hogy a nagyságrendekkel jobb élet mindenki számára elérhető, kérdés, hogy mennyire vagy képes érte megdolgozni. Nem ígér azonnali – pénzben mérhető – eredményeket, de amellé bátran odaáll, hogy ha alázatosan, kitartóan és tudatosan gyakorolsz és teszel dolgokat azért, hogy egy jobb élethelyzetbe kerüljél, akkor a munka meghozza gyümölcsét. 

MJ Demarco, Tim Ferris, Pomodoro-technika, sztoikus filozófia csak néhány azon hivatkozások közül, amiket a könyv is megemlít. Tetszik, hogy rendszerben gondolkozik, keretet ad, ami segít abban, hogy minél előbb gyakorlatba is átültesd az olvasottakat. nem az a cél, hogy a túlképzett alultejesítők sorát bővítsük, így olvasás után célszerű legalább egy dolgot a mindennapi életedbe átvezetni. 

tacit


A könyvből megismerhető Ádám rendszerének a fő mozgatórugója, a bőség szemlélet, ami kimondja, hogy a jobb élet elérése mindenkinek megadatik, aki hajlandó megküzdeni érte. Ez egyébként összecseng Carol Dweck growth mindsetjétvel, vagyis azzal, hogy nem szabad mindent eleve elrendeltetettnek vennünk, a sorsunkat mi alakítjuk. Lehet hogy valaki nem tud leúszni 500 gyorsat 16 évesen, de ez nem azt jelenti, hogy soha nem is fogja. A könyv ezen felül a hiedelmeink, szokásaink megvizsgálására ösztönöz, és azok elhagyására, amelyek nincsenek azonos szinten jelenlegi/vágyott értékrendünkkel. 

A következő Gyorsítósáv tréning májusban indul, itt tudtok jelentkezni rá: https://www.tacitproject.hu/gyorsitosav/ 
Ajánlom, hogy ha nem tetted még, akkor csatlakozz a Lifestyle Vállalkozás csoportba – és kezdetnek csináld meg a Lifestyle business kihívást!
Az ebookot itt tudod megvásárolni, mindössze 1490 Ft-ért: https://www.tacitproject.hu/konyv/ 
Dallos Zoltán készített Ádámmal egy interjút, ezt itt tudod megnézni/meghallgatni: https://uzletesutazas.hu/gorog-adam/

Kiemelt kép forrása: https://www.tacitproject.hu/

Related posts
#MutiMit

Negura cooking - All day breakfast japán módra

Bár Dió kettünk közül a nagyobb szakács, erre a programra gimnáziumi barátnőm Andi hívta…
Read more
#MutiMit

Brené Brown, a teljesszívűek hírnöke

Miért félünk a sebezhetőségtől? Kik a teljesszívűek? Brené Brown a 2010-es TedxHouston…
Read more
#MutiMitKönyv

Storytelling - A történetmesélés ereje, könyvajánló

Sokak számára a történetmesélés csak egy trendi buzzword, amit kötelező beépíteni ha…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük