fbpx
PHOTOJOURNALStúdiójárás

KOA stúdió

Koa stúdió, azért szerettem volna mindig is ellátogatni oda, mert szerelemes vagyok a batikolt hatású, egyedi hátterekbe. A KOA stúdió egyébként nem csak stúdióban teszi elérhetővé a klasszikus, igényes (Oliphant stílusú) kézzel festett vászon háttereket, de meg is vásárolhatod őket itt.

Stúdió járás – 2020

Azt tűztem ki célul magamnak 2019. decemberben, hogy a következő évben minden hónapban meglátogatok egy új stúdiót. Egyrészt azért, mert kíváncsi vagyok miben más 1-1 stúdió, vannak helyek amik kifejezetten bizonyos stílusú képekhez adnak tökéletes környezetet. Másrészt a fejemben régóta fogalmazódik a vágy, hogy egyszer egy saját mini, kreatív stúdiót hozzak létre, de ehhez mindenképpen jó, ha saját tapasztalatokkal is rendelkezem arról, mi az, ami már van, mi működik nekem és mi nem.

Miért a KOA?

Fine-art fényképek. A KOA hátterek gyönyörű és tökéletes megoldást nyújtanak a klasszikus festői portrék újra-alkotásához. Na de milyen is az a Fine Art fotó….nagyon egyszerűen olyan, mint egy festmény. Klasszikus portré póz, visszafogott érzelmek, lágy tónusok.

Kiegészítők

Sötét vagy világos, egyszínű felsők, akár egy fekete garbó. Aki ismer tudja, hogy hatalmas fanatikusa vagyok a kiegészítőknek, így erre a fotózásra is a szokásos hátizsákkal és egy egész szatyor mütyűrrer érkeztünk, mert Dió vállalta a asszisztens szerepét, amiért rettentően hálás vagyok.


A stúdió újpesten található tömegközlekedéssel és 5 perc sétával könnyen megközelíthető. A trükk a raktárterületen kezdődik. A portás kedvesen elmeséli hová kell menni, és bár először úgy tűnik követhetetlen labirintuson kell át verekedni magunkat annál sokkal egyszerűbben megtaláljuk a megfelelő épületet, amiben több pici stúdió működik. – Igen, a többit is örömmel felfedeztem volna.

A stúdióba belépbe ez a meseszép látvány fogadott bennünket.

Az elkészült fényképek közül íme pár, a többiért bizony el kell látogatnod a Facebook-ra!

Related posts
FotózásPHOTOJOURNALStúdiójárás

Studio Madison – Portfólió fotózás

2019 decemberben voltam először a Studio Madison fotóstúdióban, szerelem volt első látásra.
Read more
FotózásPHOTOJOURNAL

LMBTQI+ Szerelmünk színei

Valentin-napi fotózás 🏳️‍🌈⁣ Bár nem kizárólag februárban szeretjük egymást…
Read more
PHOTOJOURNAL

Így fotózz az Instagramra - 1. ÉLŐ workshop beszámoló - Flatlay

Az Így fotózz az Instagramra workshop gondolata két éve fogalmazódott meg bennem, amikor ezzel…
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük