fbpx
Rólunk

Hétből öt – 48.

Két hét elrohanása után újra itt. Már esküszöm lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem írtam a blogra. Elmúlt egy évszak, beköszöntött a téli december, a forralt bor és szegfűszeg illatának időszaka. Elrohant ez az év is.

Decemberben lesz két hónapja, hogy újra dolgozom a hazai ügynökségi szférában. Jó itt. Jó, mert olyan nagyszerű kezdeményezések fül-és szemtanúja lehetek, mint például a Katona Chairity, aminek az a célja, hogy minél több fiatalt bevonzzon a színházba, az előadásokra. Te jártál már a Katonában?

Jövőhéten nyelvvizsgázom, immáron remélem utoljára, úgy hogy éppen ahhoz kerestem anyagot, amikor rábukkantam a BBC Sound műsoraira. A BBC Radio 4 műsorát, a Life lessons-t le is töltöttem a kis tűzpiros MP3 lejátszómra és minden reggel meghallgatok 1-1 podcastet a hév felé sétálva. Nagyon szeretem, és tetszik, ahogy feldolgozzák az aktuális témát. Ha Te is belehallgatnál, itt teheted: https://www.bbc.co.uk/programmes/p06rw4kq

Bájdövéj egy hét és Lelkes Ásványbörze, a Lurdyban – most van egy kis nyereményjátékunk a páros belépőkért. Játsszatok, ha nem akartok kimaradni!

A héten volt időnk és lehetőségünk filmezni, így megnéztük a Védelmezőt, Denzel Washingtonnal. Nagyon akciódús film volt! Hiába, igazán jó akciófilmhez, igazán jó színészek kellenek. Csókás Mártont az Into the Badlandsből ismerjük (ott is egy szarházit játszik), abban is teljesen hiteles alakítást nyújt a gonoszként.

Vasárnap pedig futunk! Bizony, idén sem hagyjuk ki a Rossmann Mikulásfutást, ami nem a táv miatt érdemes a szóra, sokkal inkább azért az élményért, hogy több száz mikulásruhás emberrel együtt futsz, (remélhetőleg) hóesésben! Imádjuk!

Dió


A kiemelt képet ezúttal @Martin Shreder-nek köszönöm az Unsplash-ről! You’re a great guy, bud’!

Related posts
Rólunk

Fél perc

Szerda reggel. A fél város még alszik, amikor én tartok a körúton, s megyek a megnyugvás…
Read more
Rólunk

Rainchester

2018. január. A gépünk landol Manchesterben (UK), ahol két éjszakát, egyetlen teljes napot…
Read more
Rólunk

A címkék sokszínűsége

Kövér. Büdös. Szőrös. Csúnya. Buzi. Travi. Bajszos. Ízléstelen. Izzadt. Csóró. Páva.
Read more

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük